Bedrijfsuitje in de winter bij Skidôme

Bedrijfsuitje in de winter
Tips
20-01-2016

Een bedrijfsuitje in de winter is dé manier om de werkstress even te ontvluchten en je collega’s op een heel andere manier te leren kennen. En waar moet je dan heen? Naar Skidôme natuurlijk. Wij geven jou 5 redenen om je bedrijfsuitje bij Skidôme te organiseren.

De W van Winter

Het is winter en wat past daar nou beter bij dan een winters uitje? Bij Skidôme kom je helemaal in winterse sferen met een dik pak sneeuw, gezellige horeca en tal van activiteiten. Je kunt hier namelijk niet alleen terecht om te skiën of snowboarden. Er is nog zoveel meer…!

Teambuilding in de sneeuw

Levend bowlen, polonaise sleeën en skilat lopen… Het zijn maar een paar voorbeelden van de knotsgekke activiteiten die je speelt tijdens het teambuilding arrangement van Skidôme. Door samen de strijd aan te gaan, maak je bovendien kans op mooie prijzen!

Het nuttige combineren met het aangename

Heb je soms ook het idee dat de kantoormuren tijdens een vergadering op je afkomen? Dan moet je eens overwegen om op een andere locatie te gaan vergaderen. Bij Skidôme kun je vergaderen tussen de pistes. Nadat de zaken zijn afgehandeld, kun je je met het hele team uitleven in de sneeuw.

Het voelt als vakantie in eigen land

Even weg van kantoor… Even naar Skidôme… Een bedrijfsuitje in de sneeuw voelt als een vakantie in eigen land! Je kunt natuurlijk naar de Alpen, maar het voordeel van Skidôme is dat het een stuk dichterbij is en je hoeft minder diep in de buidel te tasten. Ideaal toch?!

Combinatie van activiteiten

Behalve skiën en snowboarden, zijn er nog veel meer activiteiten die je kunt ondernemen in Skidôme. Bij Skidôme Rucphen kun je bijvoorbeeld ijskarten of GlowGolfen. Kun je niet kiezen en wil je het liefst een mooie combinatie van activiteiten? Geen probleem! Alles is mogelijk!

Heb jij nog goede ideeën voor een bedrijfsuitje in de winter?