De evolutie van bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes
Trends
21-07-2014

Darwin toonde de natuurlijke drang van verbetering en vernieuwing aan met zijn evolutie theorie. Stilstand is achteruitgang. Behoeftes worden snel vervuld. Sneller, beter, groter is wat we willen. Zo zien we dat ook in de branche van bedrijfsuitjes.

Een bedrijfsuitje met bowlen en steengrillen is super gezellig, maar inmiddels wel achterhaald. Karten, paintballen en daarna golfen waren de bedrijfsuitjes waarmee je iedereen enthousiast kreeg. Die tijden lijken vandaag de dag voorbij gevlogen. We leven in een tijd waar vernieuwing en originaliteit de normaalste zaak van de wereld zijn.

Bedrijfsuitjes

Een bedrijfsuitje bij Indoor Skydive Roosendaal is origineel, onvergetelijk en absoluut uniek!

Bedrijfsuitjes moeten vernieuwend zijn

Hoe verzin je iedere keer wat nieuws… iets onvergetelijks en wat het vorige bedrijfsuitje overtreft? Bij Indoor Skydive Roosendaal horen we van onze gasten heel vaak deze behoefte. En deze vullen wij met succes in! Het bewijs zijn de vele lovende recensies over onze bedrijfsuitjes die we ontvangen hebben de afgelopen jaren.

Wat is het geheim van een succesvol bedrijfsuitje?

Het indoor skydiven is een bedrijfsuitje van deze tijd. Iets dat velen nog nooit hebben gedaan, het is origineel en daarbij ook nog eens veilig en toegankelijk voor het hele team. Het begint al met de voorpret bij het organiseren van een bedrijfsuitje bij Indoor Skydive Roosendaal. De meeste mensen hebben een gevoel van lichte spanning voor het onbekende, de nieuwsgierigheid en ook de behoefte om het er ‘goed’ van af te brengen tegen over je collega’s.

Op de dag zelf worden de verwachtingen overtroffen. Ons team richt zich volledig op het gemak stellen van onze gasten. Het indoor skydiven is voor iedereen toegankelijk en echt iedereen (!!) kan vliegen. Mensen verleggen hierdoor hun grenzen en de positieve adrenaline zorgt voor een glimlach van oor tot oor. Combineer dit met eventueel extra activiteiten en een smakelijk diner en je hebt een complete en onvergetelijke dag. Een dag waar nog heel lang over wordt nagepraat.

Wanneer wij enkele dagen na het event de organisator spreken, is deze altijd vol lof. Ze wensen hun collega die het volgend jaar mag organiseren heel veel succes om dit revolutionaire bedrijfsuitje te overtreffen… 😉