De kracht van goede recensies

Recensies
Trends
09-04-2015

Tegenwoordig is alles op het internet te vinden, dus ook vele recensies over bedrijven. Dit is een veel gebruikte tool om je te laten overtuigen ergens wel of niet naartoe te gaan. De mening van anderen telt namelijk! We vinden tegenwoordig de mening van anderen betrouwbaarder dan wat een bedrijf ons zelf vertelt. De reden hiervoor is vrij simpel, de ander heeft geen baat bij de verkoop en geeft een onafhankelijk oordeel hierover. Uit onderzoek blijkt zelfs dat 80% een recensie mee laat wegen in hun beslissing tot aankoop.

Betrouwbaarheid van de recensie

Zoals hierboven is aangegeven kan door middel van recensies het vertrouwen in een bedrijf positief en/of negatief beïnvloed worden. Het gebeurt ook zeker dat bedrijven zich voordoen als een consument en een recensie invullen over het eigen bedrijf. Daarom is het erg belangrijk dat recensies goed zijn onderbouwd en betrouwbaar zijn.

Recensies Indoor Skydive Roosendaal

Ook wij vinden het erg belangrijk om recensies van onze gasten te verzamelen. Wij hebben er voor gekozen dit via de onafhankelijke website Trustpilot en Tripadvisor te doen. Voor groepen en bedrijven doen we dit via Trustpilot. Iedere groep ontvangt na het bezoek een uitnodiging om een recensie achter te laten. Als deze recensie wordt ingevuld, wordt deze automatisch geplaatst op de website van Trustpilot. Hieronder een aantal recensies verkregen in de maand maart.