Decathlon Breda op bezoek in bij Skidôme

bedrijfsuitje Decathlon

Eind januari hebben we bij Skidôme een erg enthousiaste groep op bezoek gehad. Decathlon Breda vierde namelijk hun bedrijfsuitje bij ons en vertellen hier over hun ervaringen. Lees snel verder hoe zij het hebben beleefd!

Na ruim vier maanden werken met het leukste personeel van Nederland, was het op 20 februari tijd voor de zogeheten Bilan. Hier leer je elkaar op een andere manier kennen, in plaats van oppervlakkig tijdens het werk. Om vijf uur ’s middags verzamelden we in de vergaderruimte van Skidôme. Hier kregen we een interactieve presentatie over hoe het ging met de winkel en wat de toekomstplannen van Decathlon Breda zijn. Iedereen had natuurlijk de pistes al gezien en we stonden dan ook te popelen om er vanaf te mogen gaan op de ski’s, snowboards en voor een aantal met de slee!

Eindelijk mochten we de sneeuw in…

Na de presentatie was het zover: omkleden en gaan. Op naar de piste! Voor een aantal van ons was het de eerste keer, maar dit hebben wij zeker niet gemerkt. Decathlon ademt sport, het zit in het DNA van het personeel, dus dat skiën en snowboarden was appeltje-eitje. Na een uurtje skiën was het tijd om te gaan smullen van een heerlijk buffet.

Een nieuwe ervaring: driften op ijs

Voor enkelen van ons was het nog een verassing wat we daarna gingen doen, sommigen hadden zelfs hun glow in the dark-shirt aangetrokken! Glowgolf kan namelijk ook bij Skidôme, maar met ons buikje vol zijn we gaan ijskarten. Iedereen is weleens normaal gaan karten, maar dat driften op het ijs is toch echt wel anders. Het was best wel lastig om die kart onder controle te houden in de bochten. Na een aantal heats was de winnaar bekend en was het karten gedaan. Maar ‘onze’ Bilan ging na het verlaten van Rucphen gewoon verder: in de binnenstad van Breda!

Skidôme, enorm bedankt voor het goed georganiseerde personeelsuitje!

bedrijfstuitje Decathlon