Een uniek bedrijfsuitje dat alle collega’s leuk vinden?!

uniek bedrijfsuitje
Tips
15-04-2015

Werk je bij een bedrijf waarin collega’s erg verschillend zijn? Dan is het organiseren van een geslaagd uniek bedrijfsuitje een hele opgave. Want hoe krijg je die ‘stoffige’ mensen van kantoor net zo enthousiast als die ‘stoere’ collega’s op de werkplaats? Of wat vinden de ‘dames’ van administratie net zo leuk als de stagiaires die voor het eerst mee mogen lopen in uw bedrijf.

Een succesvol event hangt vooral af van de keuze van wat je gaat doen. Dit is het grootste dilemma bij vele organisatoren. Want uiteindelijk ben jij diegene die het heeft geregeld. De sleutel tot succes heb jíj in handen..!

Uniek bedrijfsuitje

Dus je zoekt een uniek bedrijfsuitje voor jong en oud, iets dat zowel sportieve mensen kunnen doen maar ook de ‘wat minder’ sportievelingen. Een bedrijfsuitje wat voor zowel mannen als vrouwen wordt gewaardeerd. Als je alle uitersten gaat uitsluiten, wordt het gemiddeld. Oftewel: saai.

Hoe dan wel? Het grappige is dat niet iedereen direct denkt aan Indoor Skydiven. Maar juist als je met een groep bent die heel erg verschillend is, is het verstandig om iets te doen wat onverwacht, origineel en (uiteraard) veilig en toegankelijk is.

Bij Indoor Skydive Roosendaal ontvangen we vele verschillende groepen en bedrijven in vele verrassende samenstellingen. Wie wilt er niet eens vliegen… of zijn baas de lucht in zien gaan?

uniek bedrijfsuitje

Dus sta je voor de ‘lastige’ taak om een uniek bedrijfsuitje te organiseren? Neem dan eens contact op met één van onze collega’s. Gegarandeerd een bedrijfsuitje dat alle collega’s geweldig gaan vinden!