Het effect van het indoor skydiven als groepsuitje

groepsuitje
Trends
18-08-2014

Graag wil ik jullie meenemen in het effect van een groepsuitje bij Indoor Skydive Roosendaal. Jaarlijks ontvangen wij honderden groepen. Dit zijn groepen uit zowel Nederland als België. Van uiteenlopende samenstellingen; jong en oud, sportief en ‘minder’ sportief, met een zakelijk karakter tot sportvereniging. Ondanks die diversiteit hebben ze een ding gemeen, ze bevestigen allemaal het effect van een groepsuitje bij Indoor Skydive Roosendaal.

Grensverleggend groepsuitje

Het meervoud van lef is leven. Uit je comfortzone komen en je grenzen opzoeken is spannend, maar geeft ook een voldaan gevoel achteraf. Indoor skydiven is geen alledaagse activiteit voor de meeste mensen. Het gevoel van vrijheid, het ervaren wat de kracht van wind doet met je lichaam, het daadwerkelijk kunnen vliegen, zorgt voor een boost van energie. Iedereen is enorm trots dat ze de uitdaging zijn aangegaan.

Groepsdynamiek

Binnen een groep heb je te maken met verschillende persoonlijkheden. Er is altijd wel iemand met een grote mond of iemand die wat meer timide is. Het grappige effect van een groepsuitje bij Indoor Skydive Roosendaal is dat de groepsdynamiek homogeen wordt. De persoon met de grote mond denkt het indoor skydiven wel ‘even’ te gaan doen en merkt dat het toch lastiger is dan het was. De meer timide persoon luistert heel goed naar de instructie en vliegt eigenlijk al vrij snel behoorlijk.

Plezier onderling

Naast dat het voor jezelf een hele bijzondere ervaring is, merken we bij groepsuitjes dat het heel erg leuk is om ook naar elkaar te kijken. Er wordt veel gelachen, ook als je even niet aan het vliegen bent. De grappige gezichtsuitdrukkingen in de windtunnel, de kick die iemand krijgt als ze voor het eerst zelf helemaal los vliegen, of juist als iemand een ‘verkeerde’ beweging maakt.

Groepsuitje Indoor Skydiven

Onvergetelijke herinnering

Het beste compliment wat wij ontvangen is dat we horen dat iemand jaren geleden met een groepsuitje bij Indoor Skydive Roosendaal is geweest, en nog vol enthousiasme kan vertellen over de ervaring van zichzelf en haar groepsgenoten.

Herken je dit gevoel bij het indoor skydiven ook? Laat een reactie achter, ik ben benieuwd naar jouw verhaal.

Mocht je nog meer leuke verhalen lezen, lees dan de recensies op bedrijfsuitje.nl