Hoe kunnen wij als organisatie nog hárder en snéller groeien?

Kwartaalmeeting

Symfoni is een software bedrijf gespecialiseerd op Enterprise Service management met kantoren in Scandinavië en de Benelux. Het Benelux kantoor heeft vestigingen in Utrecht en Mechelen. Het motto van Symfoni is ‘Better Together’, en waar kan je dat beter benadrukken dan bij Indoor Skydive Roosendaal.

Kwartaalmeeting

Zo stond Bob Erwich, Regional Manager Benelux, in april dit jaar aan de uitdaging om het gehele team op scherp te zetten tijdens de kwartaalmeeting. Symfoni is een groeiende organisatie en heeft ambitieuze groei doelstellingen. De kwartaalmeeting moest dus in het teken staan van een gezamenlijk gedurfde ‘sprong’ naar de top. Waar kan dit letterlijk nog beter vormgegeven worden dan bij Indoor Skydive Roosendaal, die immers over een frisse en unieke meeting room beschikt, de Inofec Skybox. Daarbij komt nog het feit dat Roosendaal goed gelegen is tussen de vestigingen in Utrecht en Mechelen.

Het moment

Zo gezegd zo gedaan. Op de woensdag kwam het gehele team rond de klok van 15.00 uur aan op het terrein van Indoor Skydive Roosendaal. Alvorens de kwartaalmeeting aan zou vangen in de Inofec Skybox was er op het terras bij Eetcafé The Swoop een aangename ontvangst met versnaperingen. Bob Erwich had bedacht om eerst in de Inofec Skybox de plannen met elkaar door te nemen, waarna in teams aan opdrachten werd gewerkt. Na het harde werken was het tijd voor (ont)spanning. Het volledige team durfde de uitdaging aan. Zij hadden de windtunnel afgehuurd, waardoor ze exclusief met hun eigen team konden gaan indoor skydiven. In het begin was het wat onwennig, maar naarmate de instructies steeds beter werden uitgevoerd kon iedereen compleet zelfstandig indoor skydiven. Om de inspirerende middag af te sluiten stond er een heerlijke gourmet klaar in het eetcafé The Swoop.

‘Een zeer geslaagde en bijzondere kwartaalmeeting’, aldus Bob Erwich. Het gewenste effect van de kwartaalmeeting is bereikt: ‘Jezelf in balans houden in de lucht, stimuleert!’

Q1 Symfoni 2014 Benelux from Demi P on Vimeo.