PLUS Reijen ervaart onvergetelijk bedrijfsuitje bij Indoor Skydive Roosendaal

Onvergetelijk bedrijfsuitje

supermarkt van het jaarIeder jaar wordt in ons land een supermarkt verkozen tot ‘Beste Supermarkt van Nederland’. Eind maart 2014 heeft PLUS van André en Joyce van Reijen uit Veldhoven deze prachtige award in ontvangst mogen nemen. Deze sublieme prestatie moest natuurlijk gevierd worden. Het management is op zoek gegaan naar een uniek bedrijfsuitje waar iedereen aan mee kon doen…

Hugo Bouman, bedrijfsleider PLUS Veldhoven, is vrij snel na het ontvangen van de award op zoek gegaan naar een geschikt bedrijfsuitje. In eerste instantie wilde hij gaan parachutespringen, echter was dat logistiek gezien lastig te regelen voor 100 personen. Na wat zoekwerk op internet is hij uitgekomen bij Indoor Skydive Roosendaal. Al snel hebben we een afspraak gemaakt voor een locatiebezoek. Na een korte brainstorm zijn we tot de conclusie gekomen dat we een ‘Try before you die’ zouden gaan organiseren waar iedereen aan deel kon nemen. Wij hebben op basis van de groepsgrootte een origineel en passend programma samen kunnen stellen, waar zowel de PLUS als wijzelf enorm enthousiast over waren.

Zondag 14 september was het zover. Niemand wist nog wat ze gingen doen, totdat de bus Recreatiepark De Stok in Roosendaal opdraaide. Wat een verrassing! Het gehele team werd ontvangen in Eetcafé The Swoop met een kop koffie en ingedeeld in 5 groepen. Gedurende de hele dag werd een programma met diverse onderdelen afgewerkt, zoals; Indoor skydiven, ijskarten bij Skidome Rucphen, GlowGolfen, Golf Clinic bij Golfbaan De Stok en een heuse roofvogelworkshop. In de middag werden lunchpakketjes uitgedeeld en de dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ.

Onvergetelijk bedrijfsuitje

Al met al een zéér geslaagde dag. Opvallend was het deelnemersaantal van het indoor skydiven. Bijna iedereen heeft de ‘sprong’ gemaakt en dat was boven verwachting! Hugo Bouman was zeer tevreden: ‘Dit was een uitje om nooit meer te vergeten, het was bijzonder en uniek. Indoor Skydive Roosendaal heeft onze torenhoge verwachtingen meer dan waar gemaakt!’ Als dank hebben wij de groepsfoto’s op canvas laten drukken en deze hebben een mooi plekje gekregen in de supermarkt.

foto plus veldhoven