Persevenement Ubisoft voor de nieuwe game Far Cry 4

persevenement
Events
03-12-2014

Vrijdag 14 november stond in het teken van de nieuwe game Far Cry 4 van Ubisoft. Dit was aan alles te zien in het pand van Indoor Skydive Roosendaal. Van beneden tot boven, overal waren banners en stickers van deze nieuwe game te zien. Ubisoft had specifiek Indoor Skydive Roosendaal als locatie gekozen voor de game launch van Far Cry 4.

In de virtuele wereld van Far Cry 4 is het mogelijk om met een wingsuit te vliegen. Juist deze link met vliegen was aanleiding om dit persevenement in het indoor skydive centrum in Roosendaal te organiseren. Samen met Tessa Vilyn (PR & Events Manager Benelux) werd een programma opgezet waarbij zowel de pers als de fanatieke youtubers en gamers aan hun trekken kwamen. De dag begon met een presentatie van Cedric Dumont, Red Bull wingsuiter. Hij vertelde wat winsuiten precies is en lichtte de werking van het speciale pak toe.

cedric_red bull

Vervolgens mochten de genodigden zelf gaan vliegen in de windtunnel. Eenmaal met beide benen weer op de grond kon de game getest worden in een speciale ruimte. Hier konden zij zich even volledig uitleven om vervolgens een goede preview te schrijven over Far Cry 4.

De reacties waren veelzeggend. Iedereen was razend enthousiast over de nieuwe game, maar ook zeker over de ervaring van het indoor skydiven. Kortom het was een compleet geslaagde dag voor iedereen. Bekijk hieronder diverse video’s van het persevenement.

Persevenement aftermovie – Ubisoft

Bekijk ook de video’s van:
Power Unlimited
Young Boys FC