Plus Retail BV bij Indoor Skydive Roosendaal

indoor skydive gevoel

Op zondag 10 april kwam Plus Retail BV het indoor skydive gevoel ervaren bij Indoor Skydive Roosendaal. In een groep van 20 personen gingen zij de uitdaging aan. Ze begonnen de middag met een ontvangst in Bravo 24, onder het genot van een hapje en een drankje. Vervolgens is de groep in twee kleinere groepen gaan indoor skydiven en hebben ze het unieke gevoel van een vrije val ervaren. Lees hier hoe de dag is verlopen…

Een heel gave ervaring!

“Op 10 april jl. hebben we namens de personeelsvereniging een uitstapje georganiseerd naar Indoor Skydive te Roosendaal. Bij aankomst zijn we eerst naar Bravo 24 gegaan voor een hapje en een drankje. Goede bediening en leuk personeel.

Vervolgens zijn we naar de receptie gegaan om in te checken en aansluitend een uitleg van de instructeur te krijgen. Wij hadden een arrangement met 5 sessies geboekt, maar voor iedereen mochten het er wel 10 zijn! De eerste sessie is meer om het gevoel te krijgen, maar vervolgens leer je hoe je omhoog/omlaag en vooruit/achteruit kunt vliegen. De instructeurs waren zeer behulpzaam en uiteraard kregen de vrouwelijke deelnemers onder ons iets meer aandacht ;-).

Kortom: een waanzinnig gave ervaring en volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!”

 

Zelf het indoor skydive gevoel ervaren?

Wil jij ook samen met jouw collega’s dit unieke gevoel ervaren? Dat kan bij Indoor Skydive Roosendaal! Wij hebben verschillende arrangementen, dus er is voor ieder wat wils. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wie weet zweven jullie binnenkort net zoals de medewerkers van Plus Retail BV door onze windtunnel!