Succesvolle bedrijven organiseren geen bedrijfsuitjes meer

Bedrijfsuitjes
Trends
02-02-2015

De trend in bedrijfsuitjes voor 2015 die wij bij Indoor Skydive Roosendaal merken is dat de succesvolle en ambitieuze bedrijven die bij ons komen geen bedrijfsuitjes hebben. Denk dan aan bedrijven die in de jaarlijkse Deloitte Fast 50 of de FD gazellen lijsten staan. Dit soort organisaties benaderen een traditioneel bedrijfsuitje op een heel andere manier. Waarbij er voorheen een uitje werd georganiseerd als een secundaire arbeidsvoorwaarden of een sociale verplichting vanuit de werkgever is de trend nu anders.

Bedrijfsuitjes met effect

Een bedrijfsuitje is geen eindstation of een beloning, maar eerder een begin van een nieuwe fase, project of plan. De moderne directeur of manager denkt verder – al dan niet ingegeven door WKR-. Hoe kan ik dit event gebruiken om mijn mensen enthousiast te houden, maar ook inzetten naar een event waar het bedrijf meerwaarde uit kan halen.

Het inzetten van een activiteit als indoor skydiven kan een anker-moment zijn voor een belangrijke meeting of bedrijfspresentatie. De energie die vrijkomt tijdens deze onvergetelijke ervaring is perfect door te vertalen naar organisatiedoelstellingen. Ga bijvoorbeeld eens tijdens de brainstorm voor een nieuwe strategie de adrenaline gebruiken die vrijkomt na een sessie in de wind.
indoor skydiven

Bedrijfsuitjes worden dus teambuilding of een kick-off event. Een gezonde ontwikkeling die past bij deze tijd waarin budgetten onder druk staan en hogere prestaties noodzakelijk zijn. Speciaal hiervoor hebben wij formules ontwikkeld die perfect passen bij de behoeftes die passen bij de moderne directeur of manager met visie.

Think about it…