Indoor Skydive Roosendaal genomineerd voor Teamattractie van het jaar 2014

Teamattractie van het jaar
Trends
21-10-2014

Dit jaar organiseert het vaktijdschrift Meetings, een uitgave van BMG Business BV, de verkiezing voor Teamattractie van het jaar 2014. Indoor Skydive Roosendaal behoort tot de genomineerden voor de Nationale Awards en maakt kans op deze mooie prijs. Stemmen kan tot het einde van 2014, hiervoor kan gebruik gemaakt worden van het stemformulier op www.besteteamattractievanhetjaar.nl/stem.

In januari 2015 worden de regionale winnaars bekend gemaakt. Daarna gaat de strijd door voor de deelnemers aan de verkiezing voor de Nationale Awards. Deze zullen medio april 2015 op het Meetings Business Event bekend gemaakt worden.

Meeting Magazine

Meetings is het brede vakmagazine voor de organisatie van alle vormen van zakelijke bijeenkomsten en incentives. Meetings bestaat sinds 1987 en is het grootste vakblad in de branche.

Indoor Skydive Roosendaal

In Roosendaal staat het enige Indoor Skydive Centrum van Nederland, waar je in een windtunnel het ultieme gevoel van vrijheid kunt ervaren. Je zweeft puur op de kracht van de wind. Weersomstandigheden spelen geen rol en je wordt persoonlijk door een professionele instructeur begeleid waardoor het voor iedereen van jong tot oud compleet veilig is!

We zijn enorm trots op deze nominatie en hopen in april uiteraard deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Dit zou een enorme beloning zijn voor het gehele team en een motivatie om de verwachtingen van onze gasten te blijven overtreffen.

??????????????????????????????