De 5 mooiste recensies van Indoor Skydive Roosendaal!

Recensies

Indoor Skydive Roosendaal richt zich maar op één ding: de gast. Wij vinden het erg belangrijk dat onze gast zorgeloos kan genieten van alles wat wij te bieden hebben. Om dit constant te meten vragen wij na ieder event of onze gast een recensie wil schrijven. Geloof het of niet, het merendeel doet dit met alle plezier! Dit heeft zich het afgelopen jaar onder meer geresulteerd in het ontvangen van het Certificaat van Uitmuntendheid 2014 (Tripadvisor). Nu hebben wij de afgelopen jaren vele mooie recensies mogen ontvangen, waar wij een top 5 van hebben samengesteld:

1. Kentivities

Gedragen worden door de lucht die je normaalgesproken inademt, spelen met de natuurwetten van relatieve snelheid, druk en luchtstromingen en dat allemaal in een collegiale en recreatieve sfeer. Met 13 personen gingen we het avontuur aan. De meesten zonder luchtzweef ervaring. Nog een beetje schuchter aan de koffie met worstenbroodje en saucijzen broodjes keken we naar het beeldscherm in het restaurant. Als toeschouwer kun je naast de luchtkoker staan op een verdieping hoger en kijk je door het glas naar de kunsten van de voorgangers en de instructeurs. Al snel heb je door dat er een paar simpele aanwijzingen zijn waarmee de instructeur je leert vliegen in de lucht. Kortom een fraai spektakel en zeker de moeite waard om nog eens te beleven!!!

2. Vrijgezellenfeest Wombats

Een teamgenoot gaat trouwen. Er moet dus een vrijgezellenfeestje worden georganiseerd. Hij wenste geen doordrink, stripper erbij, de volgende dag ziek zijn feestje, en wij eigenlijk ook niet.

Wat we allemaal wel wilden: iets wat we nog nooit gedaan hadden, iets sportiefs, en iets overdag, zodat we in de avond goed uit eten konden. Indoor skydiven bood dit allemaal. En bleek bij een paar van de aanwezigen al eens als wens door het hoofd te zijn gegaan. Onze vrijgezel wist tot we de parkeerplaats opreden nog steeds wat we gingen doen. Toen hij het bord zag, zei hij alleen maar “Gaaf!”

De reservering was al eerder gemaakt, dus we hoefden ons alleen maar aan te melden, kregen een welkomstdrankje, een goede briefing van een enthousiaste begeleider en vervolgens waar het om ging: vliegen in de wind tunnel! Wie eens wil ervaren wat een vrije val nu is, en hoe je daar plezier uit kan halen: GAAN!

’s Avonds op het terras van het restaurant werd alles uitgebreid nabesproken, en het DVD’tje wat we meekregen zal bij het getrouwde echtpaar nog wel eens een avondje opstaan.

3. AIMED Solutions

Omdat we allemaal bij andere klanten zitten, begonnen we met bijkletsen onder het genot van een kopje koffie in De Swoop. Daarna konden we inchecken en omkleden, en volgde een heldere instructievideo. Vervolgens kon het avontuur beginnen. Wat een fantastische ervaring om beurtelings de tunnel in te gaan, om een minuut te mogen vliegen. Het klinkt kort, maar voelt als veel langer. Instructeurs Joey en Kjeld maakten er een geweldig feest van, en je zag de collega’s per ronde behendiger worden in het vliegen. Na het vliegen nog gezellig gegeten op het terras. De DVD van de vliegsessies als blijvende herinnering maakte het uitje af. Het is lastig een vrijwilliger te vinden om het volgende uitje te organiseren, want dit is niet makkelijk te overtreffen.

4. Wärtsilä Land & Sea Academy

Verreweg de allerleukste bedrijfsuitstap die we als team ooit gemaakt hebben.
Ze hebben een slipcursus gevolgd, zijn met snelle buggies in de modder gaan crossen…. maar niets is leuker dan erachter te komen… dat je kunt ’vliegen’.
In een woord geweldig en bovendien verslavend. Ik verheug me enorm op om het ooit nog eens te beleven en tegen iedereen die twijfelt zeg ik; “Doe het, het is een ervaring die je nooit meer zult vergeten”.
Veel plezier!

5. Samsung Electronics

Als incentive voor klanten hebben we een avond indoor skydiven met diner georganiseerd. Hierdoor werden de verkopers zo enthousiast dat we ruim binnen de tijd de incentive gehaald hebben.
Na het indoor skydiven waren ze nog enthousiaster, wat een ervaring en vrijheid om zelf in de tunnel te zweven. De begeleiding en instructeurs waren super en echt niet te geloven wat zij in de tunnel kunnen. Het enige nadeel is is dat het verslavend gaat werken en dat je eigenlijk volgende week weer wilt 😉 Echt een aanrader om je personeel of klanten enthousiast te maken. Wij hebben een super avond gehad!