Tunneltwister: Het nieuwe teambuilding spel van Nederland!

Tunneltwister
Tips
21-08-2014

Wat krijg je als je het spel twister combineert met het indoor skydiven? Juist! Dan krijg je het gaafste teambuilding spel van Nederland: ISR Tunneltwister!

Het teambuilding spel Tunneltwister is wat de naam al doet vermoeden, een combinatie van twee activiteiten; twister en indoor skydiven. Het spel Twister is natuurlijk bij iedereen bekend; het spel met de gekleurde stippen wat gegarandeerd plezier oplevert en waar je ook nog eens moet samenwerken. Het indoor skydiven is tegenwoordig ook een bekende teambuilding activiteit in Nederland. Tijdens het indoor skydiven ervaar je het gevoel van een vrije val, maar dan indoor. Onder professionele begeleiding van een instructeur is dit compleet veilig en voor iedereen toegankelijk. De combinatie van deze twee activiteiten maakt dus ISR Tunneltwister; Het nieuwe teambuilding spel van Nederland.

ISR Tunneltwister

Er zijn eigenlijk twee materialen die toegevoegd worden aan het indoor skydiven om het spel te spelen: een tunneltwisterbord en de gekleurde stippen. Waar bij Twister je handen en voeten op de stippen moeten blijven staan, moet je bij Tunneltwister de stippen aantikken en dus van stip naar stip vliegen om punten te scoren.

In de windtunnel is communicatie de sleutel tot succes om een goede score te behalen. Jouw team moet namelijk aan jou duidelijk maken naar welke stip je moet vliegen. Vanwege het harde geluid van de wind zal dit middels gebaren gaan en is communicatie dus erg belangrijk.

Voordat het spel begint leer je eerst indoor skydiven zonder spelelement. Zo kan je eerst de houding van het indoor skydiven onder de knie krijgen alvorens het spel begint. Na deze sessies zal het spel beginnen met een testronde en uiteindelijk een wedstrijdronde. Dit alles is verwerkt in een compleet arrangement wat al te boeken is v.a. €99,95 p.p.

Voor meer informatie over het indoor skydiven, klik hier.