Indoor skydiven en BBQ’en als zomers teamuitje

zomers teamuitje
Tips
02-04-2016

Skydive_3976 500Indoor Skydive Roosendaal biedt deze zomer het ideale arrangement voor een verfrissend teamuitje. Ervaar de spanning van het indoor skydiven en sluit af met een ontspannen en overheerlijke BBQ op het zonnige terras. Laat letterlijk even een frisse wind door je team blazen. Aangezien het indoor skydiven binnen in de windtunnel is, is dit tevens een zomers teamuitje wat nóóit in het water kan vallen.

Een ‘indoor skydive’ is een vrije val ervaring, maar dan indoor op een compleet veilige manier. Je vliegt op de kracht van de wind, wat een heerlijk verfrissend en vrij gevoel geeft. Met name op warme zomerdagen wordt het indoor skydiven als een verfrissende activiteit gezien. Dit is letterlijk de meest bijzondere teambuilding die je je kan bedenken. Gezamenlijk grenzen verleggen en de teamspirit vergroten. De adrenaline die indoor skydiven geeft, is de allerbeste boost die je als team kunt krijgen om daarna weer vol aan de slag te gaan. Aangezien Indoor Skydive Roosendaal op een recreatiegebied is gevestigd, waar vele andere activiteiten kunnen worden georganiseerd, kan er een programma op maat gemaakt worden. Denk hierbij aan activiteiten als een golf clinic, een boogschietcontest, indoor karten, paintballen, een roofvogelworkshop of breng een bezoek aan Rosada Fashion Outlet Centre.

Zomers teamuitje

Skydive_4161 500Vanaf april tot en met augustus biedt eetbar Bravo24, welke op de benedenverdieping in het pand van Indoor Skydive is gevestigd, een uitgebreid BBQ-arrangement op het zonnige buitenterras aan. Komen jullie met minimaal 10 personen indoor skydiven? En zijn jullie van plan om minimaal 3 sessies per persoon te vliegen? Dan krijgen jullie van ons een gratis BBQ t.w.v. € 20,- per persoon! Deze BBQ bestaat uit diverse spiezen met garnituren, zoals kip, biefstuk, vis, saté en gamba’s. Dit alles in combinatie met diverse sauzen, heerlijke salades en puntzakken friet is de perfecte afsluiter van een onvergetelijke dag, nietwaar?!

Enthousiast?
Vraag nu een offerte aan en krijg de BBQ gratis bij jullie indoor skydive experience komende zomer!